Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok könyveket ajánlani...

Tudnátok könyveket ajánlani nekem?

Figyelt kérdés
Gyenge az idegzetem, ezért inkább olyanokat, amik gyilkosságmentesek, nincsenek bennük véres jelenetek.

2016. aug. 2. 10:45
 1/6 anonim válasza:
Ha megmondod hány éves vagy sok könyvet tudok ajánlani.
2016. aug. 2. 14:11
 2/6 anonim válasza:
Tudod, minden életkorban más szerzők, más könyvek.
2016. aug. 2. 14:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Két hét múlva leszek 15 éves.
2016. aug. 2. 14:29
 4/6 anonim válasza:

Regényeket szeretsz? Vagy inkább drámát? Én 10 évesen olvastam a Csongor és Tündét, de szerintem 15 éves kor körül lehet teljesen megérteni. Már olvastad?

Az Anne otthonra talál és az Anne az élet iskolájában igaz, hogy egy picit fiatalabbaknak szól, de ha még nem olvastad mindenképpen olvasd el. Nekem nagyon tetszett. Idén mi volt a Kötelező olvasmányotok? A Kőszívű ember fiai?

2016. aug. 3. 09:26
 5/6 anonim válasza:

Szia!

Szerintem nézd meg a LOL konyveket.Én is kb.2 hét múlva leszek 15 és hát én azokat szeretem lehet ,hogy gyerekes vagyok ,de nekem is rossz idegrendszerem van és már a drámákat se szeretem:)Vagy a legjobbat olvasd:SZJG-t:):)

2016. aug. 3. 15:45
 6/6 anonim válasza:

14 lettem tavasszal, én Vörös Pöttyös könyveket olvasok. A kedvenceim egyébként Cassandra Claire könyvei, PDF-ben is elérhetőek, szóval ingyenes is.

Vagy ha magyar írótól szeretnél olvasni, ajánlom Leiner Laurát.

2016. aug. 25. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!