Melyik könyvet vegyem meg szerintetek a Beavatottbol?
Figyelt kérdés
Azoknak szol akik mar olvastak. az osszes filmet lattam ami eddig megjelent a huseges konyvet olvastam csak nem tudom melyik konyvet rendeljem meg a Negyes cimut vagy pedig az a beavatottat2016. aug. 1. 18:53
2/4 anonim válasza:
Hát én mindent megpróbáltam, az összes könyvvel szenvedtem, de ennyire sz*rul megírt könyvet még nem olvastam. Inkább fanfictionokat olvass, több írói tehetséggel talalálkozol, mint Veronica Roth könyveiben...
Nekem az első egyébként uncsi is volt a film után, a Négyes meg az utolsó lehúzott rókabőr.
3/4 anonim válasza:
Szerintem elég gyenge könyvek, nem érdemes időt és pénzt áldozni rájuk, különösen ha a filmeket is láttad. Ezernyi sokkal jobb könyv van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!