Tűz és Jég dala - Mi lesz a sorsa Aegon Mopatis/Blackfyre-nak?
Daemon Tools keresőszavaknál? :D
Hát ezt csak Martin tudhatja biztosra.
De én azt eltudnám képzelni, hogy kiderül, hogy a zsoldosoknál van a Blackfyre kard, amit neki adnak, így utalást kapunk rá, hogy ő is egy Blackfyre, nempedig Targaryen. Esetleg még azt is elképzelhetőnek tartanám, hogy ő lesz az egyik sárkány lovasa.
Én inkább azt tudnám elképzelni, hogy meghal a történet végére, mert pl. az Arcnélküliek azt a megbízást kapják, hogy végezzenek vele, így Arya visszajuthat Westerosra és megöli őt.
Sokan "Aegon" és Sansa sorsa között látnak párhuzamot és arra tippelnek, hogy majd összejönnek.
Én csak Daemon-t írtam oda(Daemon Blackfyre miatt). A gyk egészítette ki. xD :D
Hát utalás már eddig is volt rá bőven.
Ha jól tudom, Martin eredetileg tervezett triológiájában nem volt benne, és a sorozatban sem.
Martin azóta nem térhetett el olyan nagy mértékben az eredeti verziótól, és ha a végkifejletben fontos szerepe lenne - vagy csak élne - akkor arról a sorozat készítői is tudnának.
Tehát vsz a 6. vagy 7. könyvben meghal, de nem lesz központi szerepe - pl. nem lesz sárkánylovas, Azor Ahai.
De aztán ki tudja, Martin bácsi mit fundál ki...
Igen, de elvileg elmondta a sorozat készítőinek a történet végén az "eredményt", hogy kik halnak meg, ki Havas Jon anyja(és apja), stb. Ami azt jelenti, hogy kb. tisztában van vele, mi lesz a végkifejlet.
Ha fontos lenne, szerintem a sorozatba is betették volna. De lehet hogy Martin csakazértis eltér a filmtől, hogy Aegonnak/Conningtonnak fontos szerepet szán - így még jobban elválna egymástól a könyv és a sorozat.
Köszi, én erről nem hallottam(ennyire nem követem a Tűz és Jég Dalát).
Viszont ekkor már kíváncsian várom az új trónkövetelő sorsának alakulását...(talán annak örülnék a legjobban, ha Westeroson ő kerülne a trónra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!