Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Üvegtrón-t olvasta valaki?

Umaku kérdése:

Üvegtrón-t olvasta valaki?

Figyelt kérdés

Ha igen milyen, és bővebben miről szól? Többször is rá tévedt a tekintetem de nem vagyok benne biztos...

Szeretem a misztikus, szerelmes, harcos, humoros könyveket. Tetszett a borítója is.

Szóval aki olvasta mi a véleménye róla? 10/?

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. júl. 30. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Végtére is ha nagyon szereted az ilyen romantikus, fantasy, kis csaj megváltja a világot bőrlenyúzást, tetszeni fog, ne érdekeljen az én véleményem.

De nekem nem tetszett, mert kemény orgyilkost vártam de nem az lett...

Teljesen átlagos ifjúsági sztori, ami engem csak idegesíteni tudott, pedig az első pár oldalon még reménykedtem.

Szóval 10/3

2016. júl. 30. 19:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Hat.... Talán beleolvasok. Egyszer..
2016. júl. 31. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

10/10

Szerintem olvasd el, megéri. :) Én imádtam az eddig megjelent részeket, főleg az elsőt és a harmadikat.

Viszont ha szerelmes regényre vágysz, akkor ne ezt olvasd el, mert szinte alig van benne romantika, mondjuk szerintem így a jó, utálom, ha egy fantasy könyv tele van nyállal.

2016. aug. 2. 00:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves első valaszoló! Szerintem a többi részt is érdemes elolvasnod, azok "brutálisabbak". És Celaena sem olyan érzelgős már benne
2016. szept. 26. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg 10/10 egyértelműen a legnagyobb kedvencem
2016. szept. 26. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!