Tudnátok nekem a Cinder és Ella című ( LOL) könyvhöz hasonlóakat mondani?
Figyelt kérdés
Ehhez hasonló könyveket keresek! A cselekménynek nem kell teljesen ugyanannak lenni, de hasonló legyen! Ennek a könyvnek monden oldalát, mindent sorát imádtam! Egyik nap reggel 9-kor elkezdtem, és mind a 400 oldalt kivégeztem este 11-ig! Nem bírtam letenni! Remélem tudtok nekem hasonlókat ajánlani! Annak nagyon örülnék ha lenne a válaszok között ilyen sztár valamint mindennapi ember párkapcsoltán alapuló könyv! Előre is köszönöm😁😁!2016. júl. 28. 22:16
1/5 anonim válasza:
Nekem ez eddig a kedvenc LOL könyvem :D
egyébként a LOL könyvek nagyon jó álltalában és hasonló stílus és kreativitás jellemzi :D azokat tudom ajánlani :D
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! 😊
Olvastad már a Szívzűrterápiát Strébereknek? Ha igen milyen volt?
2016. júl. 28. 22:41
3/5 anonim válasza:
Ajánlom a Rocksztart kaptam Karácsonyra című könyvet.
4/5 anonim válasza:
Marni Bates: Segítség, YouTube-sztár lettem!
Marni Bates: Láthatósági mellény lúzereknek
Marni Bates: Menő-riadó Kambodzsában
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra
Kelly Oram: Szívzűrterápia strébereknek
Miranda Kenneally: Kivédhetetlen szerelem
Lauren Morrill: Vakrandi a végzettel
Anne Eliot: Toplistás szerelem
Marni Bates: Gyilkos a vonal végén
5/5 anonim válasza:
Ez nem Lol könyv, és lehet hogy olvastad is már ( ha Lol könyvből kéne ilyet ajánlanom, akkor a Rocksztárt kaptam karácsonyra-t! mondanám)de Leiner Laura: Bexi sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!