Legjobb konyvek?
Tudnatok nekem irni jo konyyveket? Lehetoleg a ti kedvenceiteket vagy amiket mar sokan dicsertek akar nektek is. Alltalaban Leiner Laurat olvasok de mar megint ott tartok hogy varnom kell a sorozat kovetkezo kotetere... Az osszes egy kpnyves tortenetet mar olvastam... Mas mufajban is irhattok. Uj es regebbi mufajban...szeretem a verseket is. Ha lehet iro es cim... John Greentol is olvastam mar..szavl eleg hureseket olvasok de kehet kevesbe kozismerteket is irni!
Elore is koszonom!!! (Minel robbet)
Te mondád!
Umberto Eco: A rózsa neve
Passuth László: Gyilokjáró
Móricz Zsigmond Erdély trilógiája
Szentmihályi Szabó Péter: Aranykereszt, acélkard
Francisco A. de Icaza mexikói költő (ha tudsz spanyolul)
Sólem Áléchem: Tóbiás, a tejesember (ebből írták a Hegedűs a háztetőn musicalt)
Cassandra Clare: Végzet Ereklyéi sorozat
Cassandra Clare: Pokoli Szerkezetek trilógia
Kierra Cass: Pérválasztó trilógia (vannak azóta újabb könyvei is ugyanebben a világban, de azokat nem ismerem)
Suzanne Collins: Éhezők Viadala trilógia
James Dashner: Útvesztő trilógia
Stephen Chbosky: Egy különc srác feljegyzései
Kody Keplinger: The DUFF - A pótkerék
Jessica Park: Flat Out Love - Szeretni bolondulásig
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója sorozat
Meg Cabot: Egy igazi amerikai lány I, II
Meg Cabot: Airhead trilógia
Meg Cabot: Mediátor sorozat
Meg Cabot: Hívószám 1-800 sorozat
Meg Cabot: Nicola és a vikomt
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Eleanor H. Porter: Miss Billy
Lucy Maud Montgomery: Anne sorozat
F. H. Burnett: A titkos kert
F. H. Burnett: A padlásszoba kis hercegnője
Jacqueline Wilson: Tündérek és titkok
Jacqueline Wilson: Szólíts sütinek!
Nekem két kedvenc könyvsorozatom van :)
Az egyik a Harry Potter sorozat J. K. Rowling-tól a másik pedig a Tűz és jég dala George R. R. Martin-tól
imááááááádom ezeket a könyveket <3
Itt vannak az én kedvenceim:
Rick Riordan - Percy Jackson sorozat (A villámtolvaj, Szörnyek tengere, A titán átka, Csata a labirintusban, Az utolsó olimposzi)
Rick Riordan - Az olimposz hősei sorozat (Az elveszett hős, Neptunus fia, Athéné jele, de elvileg még idén kiadják a Hádész házát is, és ez a sorozat is ötrészes lesz)
Sarah J. Maas - Üvegtrón sorozat (Üvegtrón, Éjkorona, A tűz örököse + az előzménykötet: Az orgyilkos pengéje. Ja és elvileg idén vagy jövőre jön a 4. rész, Queen of Shadows, valamint a sorozat hat részes lesz, az ötödik rész ősszel jön ki külföldön, Empire of Storms címmel)
Cassandra Clare : Végzet ereklyéi (előzménykötete, meg minden ami ebben a világban játszódik)
Luxen
Ha maradnék, Hová tűntél?
Balszerencsés tündérmese-sorozat
Én nagyon szeretem a LOL könyveket, de itt van még pár olyan könyv, ami szerintem tetszene:
•Cynthia Hand-Angyalsors
•Cynthia Hand-Angyalfény
•Cynthia Hand-Angyalvágy
•Zoe Sugg-Girl Online
•Helena Silence-Enigma
•Helena Silence-Enigma 2-Ezüsthíd
•Elizabeth Little-Amíg a lányod voltam
•Joyice Maynard-Lány a hegyen
Remélem tudtam segíteni:)
Jani Jani Jani Jani Jani Jani
Könyve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!