Mikorra várható a Winds of Winter megjelenés?
De szerintem azt te is belátod hogy ellustult.
1. rész 1996
2. 1999
3.2000
4.2005
5.2011
6.2017-18?
7.Valószínűleg 2025 környékén
Egyre lassabban írja a részeket ezt szerintem te is bevallod.És az első 3 sokkal jobb mint a 4-5 annak ellenére hogy kevesebb idő alatt írta.
11:
Amúgy nem úgy van, hogy minden könyv hosszabb is valamivel, mint az előző volt?
Szerintem aki szerette a könyveket, az nem fogja amiatt nem elolvasni a folytatást,mert a sorozat előrébb tart.Különösen azért,mert körülbelül csak a vége lesz ugyanaz a kettőnek,előtte szinte teljesen más dolgok történnek/történtek a sorozatban és a könyvben (nyilatkozták is a rendezők,hogy a végéhez vezető út más lesz). Jelentős bevételkiesést ez biztosan nem fog okozni. Abban viszont teljesen egyetértek, hogy az író megöregedett,ez is hatással lehet a késésre :/
Olvastam már olyan elborult elméletet is,miszerint egyszerre írja az utolsó két kötetet,és együtt akarja kiadatni,a sorozat vége előtt. Hááát,ez nagyon nem valószínű (sőt,gyakorlatilag biztos nem így lesz),de persze örülnék neki :D
Durvák az elvárások, hogy folyamatosan szállítsa az új részeket.
Ez mégsem egy Harry Potter azért. Ha még nem vagy 60-70 éves, úgyis fogod olvasni a hátralévő mindkét részt még az életedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!