Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mikorra várható a Winds of...

Mikorra várható a Winds of Winter megjelenés?

Figyelt kérdés
Már lassan 6 éve várunk rá, nincsenek valami közelebbi infok arról, hogy mikor fog megjelenni a 6. tűz és jég dala könyv? Már nagyon pangok, hogy olvashassam.

2016. júl. 25. 16:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

De szerintem azt te is belátod hogy ellustult.

1. rész 1996

2. 1999

3.2000

4.2005

5.2011

6.2017-18?

7.Valószínűleg 2025 környékén

Egyre lassabban írja a részeket ezt szerintem te is bevallod.És az első 3 sokkal jobb mint a 4-5 annak ellenére hogy kevesebb idő alatt írta.

2016. júl. 28. 17:38
 12/23 anonim ***** válasza:

11:

Amúgy nem úgy van, hogy minden könyv hosszabb is valamivel, mint az előző volt?

2016. júl. 28. 19:21
 13/23 A kérdező kommentje:
Változó, az első és a negyedik a legrövidebbek, a harmadik a leghosszabb, a második és a negyedik pedig közepesen hosszúk. Szóval nem növekszenek így.
2016. júl. 28. 19:33
 14/23 A kérdező kommentje:
Ja nem, rosszul emlékeztem, nem ez a sorrend, de a lényeg, hogy nem növekszik a hosszuk.
2016. júl. 28. 19:35
 15/23 A kérdező kommentje:
Itt szerintem arról van szó, hogy míg az első két-három résznél még nem volt akkora sikere a szériának, és a kiadó is sürgette, hogy a bevétel állandó maradjon, addig így hogy ilyen népszerűek ezek a könyvek, még mindig rengeteg bevételt hoznak és inkább ki akarják sajtolni belőle, amit lehet..:\
2016. júl. 28. 19:36
 16/23 anonim ***** válasza:
Meg az is közrejátszik gondolom,hogy ahogy bejött a sorozat,több egyéb elfoglaltsága is lett az írónak,plusz az utolsó két kötet már annyi szálat tartalmaz,hogy nem egyszerű azokat tovább írni,úgy érzem,kicsit túl lett bonyolítva sajnos.
2016. júl. 28. 22:34
 17/23 anonim ***** válasza:
Az első kötet óta eltelt majdnem 20 év és ő sem fiatalodik, nyilván egyre több idő kell neki az íráshoz. Persze nem tagadom, lehetséges, hogy közrejátszik a sorozat sikere is a dologban és hogy emiatt ellustult (bár nagy bevételkiesés lehet neki, hogy a sorozat 6. évada előbb jelent meg, mint a Winds of Winter, emiatt sokan már nem fogják elolvasni a könyvet - valószínűleg a 7. évaddal is ez fog történni).
2016. júl. 29. 11:57
 18/23 anonim ***** válasza:
*Nem majdnem 20 év telt el, hanem pontosan annyi :)
2016. júl. 29. 11:58
 19/23 anonim ***** válasza:

Szerintem aki szerette a könyveket, az nem fogja amiatt nem elolvasni a folytatást,mert a sorozat előrébb tart.Különösen azért,mert körülbelül csak a vége lesz ugyanaz a kettőnek,előtte szinte teljesen más dolgok történnek/történtek a sorozatban és a könyvben (nyilatkozták is a rendezők,hogy a végéhez vezető út más lesz). Jelentős bevételkiesést ez biztosan nem fog okozni. Abban viszont teljesen egyetértek, hogy az író megöregedett,ez is hatással lehet a késésre :/

Olvastam már olyan elborult elméletet is,miszerint egyszerre írja az utolsó két kötetet,és együtt akarja kiadatni,a sorozat vége előtt. Hááát,ez nagyon nem valószínű (sőt,gyakorlatilag biztos nem így lesz),de persze örülnék neki :D

2016. júl. 29. 12:40
 20/23 anonim ***** válasza:

Durvák az elvárások, hogy folyamatosan szállítsa az új részeket.

Ez mégsem egy Harry Potter azért. Ha még nem vagy 60-70 éves, úgyis fogod olvasni a hátralévő mindkét részt még az életedben

2016. júl. 29. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!