Milyen magyar (osnak ható) férfi neveket találsz szépnek egy könyvben?
Íráshoz keresek neveket, a népszerűbbeket már felhasználgattam (persze nem egy helyen), ide írom azokat, amiket már ki lehet pipálni. ( női nevekben bővelkedek)
András, Ákos, Alex, Bence, Balázs, Barna, Dávid, Edvárd, Erik, Emil, Ervin, Ezra, Leander, Lauren, Martin, Roland, Kristóf, Krisztián, Kevin, Tibor, Viktor
A magam részéről, ha nincs külön célom vele, nem írnék idegen kultúráról, ezért kellenének a magyar nevek, viszont sok olvasót tudnak zavarni az átlag magyar nevek, ha egy történetben kell látniuk.
Ezért hajlok a nemzetközibb nevek felé, amivel jobban lehet azonosulni, és elég gyakori.
Tehát a koncepció, hogy hasson természetesnek, magyarkodás nélkül legyen magyar, ne legyen kiábrándítóan hétköznapi vagy túl különleges. (persze tudom, amiket felsoroltam, egyik feltételemnek se felelnek meg, de hát hadd legyenek megvalósíthatatlan ideáim hogy lehessen miből lealkudni.:D)
Köszönöm a segítséget!
3.és 4.vagyok,
Medárd, Lipót, Fülöp
Jakab is jó név még; ja meg Ferenc pl nem tom volt-e még
(vmeik előző válaszolók vagyok még)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!