Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egerben meg lehet valahol...

Egerben meg lehet valahol venni a Harcosok törzse című könyvet? Vagy az interneten?

Figyelt kérdés

9 éves korom óta érdekel, de akkor még nem is volt magyar kiadása, így beletörődtem. De most olvastam a neten, hogy már van magyarul. Meg lehet valahol venni Egerben, vagy esetleg Gyöngyösön? És ez mennyire gyerekregény? Mert a leírása szerint nem, de van, aki azt írta.

Az inernet, google a barátom, tudom, de most cserben hagyott és csak kritikákat ad ki.

2016. júl. 22. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak az első 3 kötetet fordították le (kb. 10 évvel ezelőtt), nem vette senki, abbahagyták. Nem hiszem, hogy könyvesboltokban még lehet kapni belőlük. Esetleg könyvtárakban, vaterán stb keresd. Ha az egész sorozatot el szeretnéd olvasni, akkor angolul, esetleg németül vagy franciául rendeld meg. Angolul több, mint 30 kötet jelent meg. Főleg 13-15 éves lányok körében népszerű, de szerintem egész 17-18 éves korig élvezhető.
2016. júl. 22. 14:47
 2/4 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy a könyvesboltokban már nem lehet kapni, de ha az is jó, a neten megtalálod pdf formátumban.
2016. júl. 22. 14:57
 3/4 catlori válasza:
Már boltokban nem lehet venni meg a többi ahogy írták a többiek. A facebookon fent van a Harcosok törzse oldalon pdf formátumban meg az ilyen warrior cats fan csoportokban arra. ^^ meg ha a könyv kéne a kezedben ajánlom, hogy a bookline-on jegyezd fel mert ott szereztem meg èn is a 2. Ès a 3. Kötetet :)
2016. júl. 24. 01:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ^^
2016. júl. 24. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!