Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Név, név, név, de honnan...

Név, név, név, de honnan gyűjtsek ennyit? :D

Figyelt kérdés

Már egy ideje játszadozom a könyvírás gondolatával és (1-1,5 év) és ezen idő alatt ötletek tömkelegét halmoztam fel. Rengeteg karaktert kidolgoztam már a fejemben, külsejükkel, jellemükkel, háttértörténettel és némelyiknek a halálával együtt. De egyiknek se tudok nevet adni. Tudtok-e valami weboldalt ahol búvárkodhatok nevek milliói között? :D Vagy bármilyen módszert ami segíthet ezen problémámon?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. júl. 19. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szerintem ez jópofa oldal. :)

2016. júl. 19. 16:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem és tényleg egész jó. :D Nem tudsz esetleg egy olyat ahol nonstop tudok nézni mindenféle vezetéknevet és keresztnevet (angol, ír, kelta, stb.)? Tudom, hogy itt is generál rendes egész neveket, viszont ettől függetlenül lehet, hogy pont elkerülök (pont a véletlenszerűség miatt) egy jó vezeték/keresztnevet. :D
2016. júl. 19. 18:15
 3/6 anonim válasza:
100%
Írd be a googleba, hogy angol/ír/amilyet akarsz keresztnevek. Én ugyanígy voltam japánnal és beírtam, hogy japán női nevek és egy csomót találtam.
2016. júl. 20. 07:58
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

hát itt keresztnevet találsz rengeteget...

2016. júl. 20. 13:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Esetleg egy olyan weboldalt tudtok ahol a keresztnév mellett fel van tüntetve a jelentése is? Például a Johnson név azt jelenti, hogy Isten velünk van.
2016. júl. 23. 13:27
 6/6 RoseTyler ***** válasza:
2016. júl. 23. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!