Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta itt valaki közületek...

Olvasta itt valaki közületek a Beszélgetések Istennel?

Figyelt kérdés
Vélemény?

2016. júl. 11. 18:59
 1/3 anonim válasza:

Én olvastam, és szerintem rengeteg tévedés van benne.

pld.:

Hitler nem jutott a mennyországba, ez egészen biztos, hogy nem isten mondta az írónak.

Nincs olyan, hogy "ne kérj, hanem határozz, hogy legyen"

Ez szerintem nagyon egoista beállítottság, ami megint csak elégé durva...

2016. júl. 12. 15:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Mivel nincsen pokol ezért nem is kerülhetett oda. A tett az meg egy eszköz, ahogy a pénz és a hatalom is. Hogy mire használod ezt a hatalmat (pl.: Kenedynek sokat köszönhetünk - hatalom nélkül nem tudta volna megtenni) az másik kérdés. Ez olyan mint egy szuperképpeséget ócsárolnál mert biztos rosszra használja. Egóval meg semmi baj nincs.
2016. júl. 12. 20:12
 3/3 anonim válasza:

Elégé gázos ez a könyv, mert eléggé kilóg a lóláb.

Érvelni lehetetlen ellene, „me má’ ezt az isten üzente” mondják.

Nem kell szerénynek lenned, szorgalmasan tanulnod, és dogoznod, „legyél csak önmagad”, meg „valósítsd meg az álmodat”, mert „te is isten vagy”.

De így van ez, nem lehet ezen csodálkozni, ha a sok valláskárosult a saját óriásra hizlalt gőgjüktől, beképzeltségüktől már nem látnak ki a fejükből, akkor kreálnak maguknak egy külön istent, a saját fejükben, aki természetesen minden gőgjükben és beképzeltségükben támogatja őket.

2016. júl. 13. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!