A Hobbit hogy jön sorba? (Könyv)
Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy a Hobbitnak 3 része van amit megcsináltak filmnek, ezek pedig a Váratlan utazás, Smaug pusztasága és az öt sereg csatája. Ezzel nincs is gond, de én könyvben nem találom a 3 részt. Találtam egy könyvet "A Hobbit" címmel, de ez a könyv csak 310 oldalas. Gondolom egy könyvből nem nagyon lehet 3 nagy sikerű filmet csinálni, vagy ha mégis akkor emelem kalapom, de szerintem csak én nem találom meg a részeket. Előre is köszönöm a válaszokat. :)2016. júl. 9. 22:18
1/4 anonim válasza:
A hobbit (más címen A babó) egyetlen rövid mesekönyv, azaz az a 310 oldalas, amit megtaláltál. Elég sokat hozzáírtak ill. átvettek más művekből (pl. a Gyűrűk ura függelékéből), hogy kijöjjön a három hosszú film.
2/4 anonim válasza:
A Hobbit egyetlen egy rövid kis könyv, amit sajnos a filmvásznon tönkretettek, mert 3 részes film kellett belőle hogy bejöhessen még több pénz. Hát igen.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem. Nem gondoltam volna. Viszont. Legalább nem kell még pluszba 2 könyvre költenem. :D Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2016. júl. 10. 23:21
4/4 anonim válasza:
Én nem igazán mondanám,hogy "nagy sikerű",De igen 3 filmet csináltak egy kis könyvecskéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!