Hogy tudnék megszabdulni a könyvtől?
Figyelt kérdés
Vettem nemrég egy könyvet, ami a leírása alapján megtetszett, de nem sikerült elolvasom belőle szinte semmit, mert annyira idegesített a tartalma. A könyvmolyképzős könyvek egyike és jóhiszeműen azt hittem, hogy a kategória több könyvét már elolvastam ez is jó lesz, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Legszívesebben eladnám, de nem tudom hol kéne. Valami ötlete nincs valakinek rá? Esetleg ti el szoktátok adni valahol a megunt könyveket és ha igen hol/kinek?2016. júl. 4. 21:48
2/7 anonim válasza:
Jófogás, esetleg a facebookra felteszed, hogy eladó, vagy személyesen a baráti körödben is próbálkozhatsz eladni.
3/7 A kérdező kommentje:
Csak az a problémám, hogy ez egy viszonylag új könyv és csomó kedvezmény van rá, ezért meg lehet venni szinte bármelyik könyvesboltban az eredeti ár töredékéért. Félek, hogy 5-600 ft-tal olcsóbban nem menne el, annál olcsóbban meg nem adnám, mert tényleg teljesen új.
2016. júl. 4. 22:40
4/7 anonim válasza:
Rengetegen árulják a könyvüket itt: www.moly.hu
Amúgy megkérdezhetem mi a címe a könyvnek?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ott is megnézem. Jófogáson már van egy ilyen feltéve és sokkal olcsóbban, úgyhogy ott nem hiszem, hogy megvennék.
Shelly Carne - Significance(Bizonyosság)
Egyébként nem lenne rossz könyv, mert jól van megírva, csak nem tetszik a története.
2016. júl. 5. 01:11
6/7 anonim válasza:
Regisztrálhatsz a rukkola.hu-ra is. Ez egy könyvcserélős oldal, pénzt nem kapsz a könyvedért, de pontokat igen, amiket beválthatsz olyan könyv(ek)re, amik tetszenek. Ha mégis az eladás mellett döntesz, a moly.hu-n is meghirdetheted vagy esetleg elcserélheted.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2016. júl. 6. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!