Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A nyírd ki ezt a naplót című...

A nyírd ki ezt a naplót című könyvben nekem kell rajzolni, vagy vannak benne gyárilag rajzok, képek?

Figyelt kérdés
Videót is láttam, ahol majdnem minden oldal cifra színekben pompázott. Én fekete fehér füzetet kapok utasításokkal, vagy színeset, szépet utasításokkal?

2016. júl. 4. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fekete-fehér utasításokkal.
2016. júl. 4. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Meg vannak adva utasítások fekete-fehéren, hogy hogyan "tedd tönkre" a könyvet (pl. törd meg a gerincét, kéz- és ujjlenyomatokkal díszítsd az adott lapot, vágj bele néhány lapba, ajándékozd el a kedvenc oldalad, stb.). Azokon kívül egyéb nincs benne, max. vonalak, körök. Mindet neked kell megcsinálnod, azok amiket videókban vagy képeken láttál, azokat a tulajdonosa készítette.
2016. júl. 5. 10:13
 3/3 Goga00 válasza:
Fekete-fehér utasításokkal
2016. júl. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!