Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jó fantasy könyvek fiú /...

Jó fantasy könyvek fiú / férfi főszereplővel?

Figyelt kérdés
Most veszem észre, hogy az utolsó 20 fantasy könyvnek, amit elolvastam, lány főszereplője volt. Ami nem túl nagy gond, de azért szeretnék valami változatosságot. Tudtok ajánlani jó, nem túl régi fantasy könyveket fiú főszereplőkkel (és lehetőleg férfi íróval)? HP-t és Eragont már olvastam; az Idő Kerekét is elkezdtem, de beletört a fogam. Ne legyen vámpíros-vérfarkasos.

2016. júl. 4. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Brent Weeks - Árnyak útján

Peter V Brett - Rovásember

Pierce Brown - Vörös lázadás

2016. júl. 4. 20:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek ment a ződ.
2016. júl. 5. 14:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Katherine Addison: A koboldcsászár

Ursula K Le Guinn: Összes Szigetvilág története (ebből a Szigetvilág varázslója pont ideillik)

Michael J. Sullivan: Trónbitorlók

Ben Aaronovitch: London folyói (ez urban fantasy)

de amúgy szerintem simán jöhet ide Andrzej Sapkowski: A vaják sorozata (oké, Ciri is fontos szereplő, és több kötet inkább róla szól, mint Geraltról, de az elsó kötetben még inkább a vajáké a főszerep)

Plusz a Warcraft kötetek.

Ha manga/manhwa is jöhet, akkor az Árnybírót ajánlom.

2021. jún. 19. 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:

James Dashner - Az útvesztő

Patrick Ness - Soha nincs vége

Patrick Ness - Kés a zajban

Barry Lyga - Gyilkosokra vadászom

Rainbow Rowell - Carry On ( Ezt mondjuk nő írta és angolul van, de én imádom. Ha van kedved idegen nyelven olvasni, akkor nagyon ajánlom!)

2021. jún. 19. 18:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megnézem!
2021. jún. 22. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!