Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna gimi 8 részébe...

A Szent Johanna gimi 8 részében az osztálykiránduláson szerintetek is igazságtalanul állítják, hogy mindent Reni szúrt el? Cortez is bénázott egy csomót! Őt miért nem hibáztatják?

Figyelt kérdés

2016. jún. 27. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem úgy 50-50 arányban szúrták el a dolgokat.. csak könnyebb Renit okolni, mert gyengébb jellem.. szerintem ezért lehetett :D
2016. jún. 27. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Persze, hogy igazságtalanul, de gondolj bele, elvileg Cortez a tökéletes pasi, akit imádni lehet csak, hogy mitől olyan tökéletes azt nem tudjuk igazából, csak az van mondva, néha az ilyen srácokról inkább a beképzelt bunkó jut eszembe és nem az, hogy menő. De ez egyéni véleményem.

Tehát így mindenért Renivel vitetik el a balhét, hogy a tökéletes szépfiú Corteznek nehogy a végén be kelljen ismernie, hogy egyáltalán nem tökéletes.

2016. jún. 28. 13:17
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem megvan az oka, hogy őt hibáztatták. Az egész regényben Reni konkrétan bőgött és sajnáltatta önmagát, miszerint nem csinált semmi rosszat mégis ilyen szar az élete, jaj szegény Reni. Szóval szerintem picit megérdemelte ezt, mivel én is leszidtam volna rendesen, amiért siránkozott állandóan és azt kellett olvasnom. Cortez meg csak lélegzett bele a világba.

De az előttem lévőkkel is egyetértek Cortez alakjának szempontjából.

2016. jún. 28. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Mert Cortezt, az írónő egy tipikus Garet-Stu karakternek írta...De úgy emlékszem h Cortez is beugrott a medencébe...Egyébként is Renit mindig kinevetik, (pedig mindig odaadja a háziját ...) és nem védi meg magát!
2016. júl. 16. 22:32
 5/6 Fanni27 ***** válasza:
100%
Én is egyetértek a kérdezővel. Egyáltalán nem csak Reni tehet az egészről.Cortez tök sokszor volt bunkó vele. Én azt hittem Reni majd berántja Cortezt is a medencébe, de magától beleugrott.
2016. júl. 25. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
40%
Mert mindenki odavan Cortezért
2016. szept. 19. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!