Ti hányszor olvastátok ki a Harry Pottert?
Figyelt kérdés
Én már 5-ször végigolvastam az összes részt :). Most fogom kezdeni a 6. kört, de ugyanúgy tetszik mint amikor először olvastam (sőt!). Meg lehet ezt valaha unni? :)2016. jún. 20. 19:20
11/17 A kérdező kommentje:
Látom nem csak én imádom őket :D
Amúgy én a kiegészítő köteteket és fanfictionoket nem olvastam még el. Csak az igazi 7 részt. :)
2016. jún. 23. 16:56
12/17 anonim válasza:
Nem tudom pontosan hányszor, nem minden kötetet ugyanannyiszor, de átlagban 5 lehet:D Az első 3at kevesebbszer az utolsókat többször. De évek óta volt ez, szóval sajnos már sok mindenre nememlékszem:D Amúgy nem lehet megunni, nekem is sokadik olvasásra is izgalmas volt, csomó új részletet fedeztem fel.
13/17 anonim válasza:
Én minimum 15x elolvastam az összeset :D
14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: na az nem semmi :D
2016. jún. 25. 20:09
15/17 anonim válasza:
Üdv!
Én nagyon imádom, sok vigaszt nyújt és minimum hatszor elolvastam!:-D Teljesen egyetértek veled, Kedves Kérdező!
Akiknek meg nincs lélekerejük végéig olvasni,azoknak azt ajánlom, lássanak, merüljenek bele, és NE CSAK AZT BÚJJÁTOK, HÁNY OLDAL!!!
16/17 anonim válasza:
Dude, én már meg se tudnám számolni, hányszor olvastam végig az összeset (kiegészítőkkel együtt). :'DDD Nagyon sokszor. Az 5-6-7-et pedig angolul is, de csak egyszer. :)
17/17 anonim válasza:
nyolcszor minimum. :D a 7. kötetet meg olyan 10szer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!