Van olyan Lionel Messi-ről szóló könyv, ami tulajdonképpen egy fanfiction?
Figyelt kérdés
Lehet benne bármi, barátság, szerelem, rajongás vagy bármi, sőt, lehet blog is neten, bármi. <32016. jún. 10. 19:15
1/2 anonim válasza:
Konyv nem hinnem, hogy van. En is imadom leot amugy. Ha nem zavar, hogy angolul van a legtobb, akkor menj es toltsd le a Wattpad nevu alkalmazast. Rengeteg story van. Magyarul mrg nem kerestem, szoval azt nem tudom garantalni. De angolul tenyleg nagyon sok es van nehany egeszen kiemelkedo is :)
2/2 A kérdező kommentje:
Wow! Köszönöm! Alig egy órája töltöttem le és máris imádom! Viszont egyenlőre csak egy Messi-s story-t találtam, le tudnád írni, hogy te melyikeket olvasod?
2016. jún. 13. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!