Milyen konyvet ajanlanatok nyarra? PDF lenne a legjobb
Kerstin Gier: Időtlen szerelem trilogia (Rubinvörös, Zafirkék, Smaragdzöld)
Meg Cabot, Lucy Maud Montgomery, Jane Austen, Jacqueline Wilson, Frances Hodgson Burnett szinte bármelyik könyve.
PDF mint fájl? Akkor már nem könyvről beszélünk.
Egyébként a legjobb az ha elmész egy könyvtárba és ami megtetszik kiveszed és olvasod.
Én most a 3. Birodalomról olvasok könyveket, mert érdekel a téma. ÉS amilyen régimódi vagyok csak igazi könyvet tudok olvasni, tableten meg olvasógépen képtelen vagyok rá.
Az olvasásnak, könyveknek hagyományai vannak, lehet hogy praktikus és környezetkímélőbb az elektronikai készülékeken lévő fájlokba tömöríteni a könyveket, de az a baj hogy nincs meg a varázsa és nagyon áramfüggő a történet.
sosem értettem azokat akiknek van örökségből mondjuk egy rakás könyve és elajándékozza meg kidobálja, nem szabad. A könyv érték, a tudást, beszédkészséget fejlesztő olvasmányok sora. Még egy olyan könyvtől is javul a beszédkészséged amiből nem tanulsz semmit. pl egy regény.
Szepes Máriától tudok ajánlani könyveket, pl a Tibeti orgona, A változatlanság hullámhossza.
Esetleg külföldi íróktól pl a Nyomorultak, Monte Cristo grófja
Ha elmész a könyvtárba sok ötlettel találkozhatsz, ami elnyeri tetszésed.
Nem értem minek olvasson egy 13 éves lány a Nyomorultakat vagy a Monte Cristot? XD
A Párválasztó,Cinder és Ella, Egy igazi amerikai lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!