Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki mondana ilyen könyvet?

Sophie Shane kérdése:

Valaki mondana ilyen könyvet?

Figyelt kérdés

Amiben a főszereplőnek meghal egy hozzátartozója es aztan megtalálja a szerelmet .

Ilyesmir vagy csak egyszerűen érje egy nagy trauma es utána legyen szerelmes vagy ez fel cserélve . A lényeg higy ilyesmi témájú könyveket tudnátok e nekem mondani :)

2016. máj. 30. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom teljesen lefedi e az elképzelésed, de van benne trauma, helyre jön, meg szerelem is van a dologban:

Dan Millman: A Békés harcos útja

2016. máj. 31. 09:20
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Kelly Oram: Cinder és Ella
2016. jún. 1. 00:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Jaj, ilyenből olvastam egy párat...

Sarah Dessen: Altatódal

Ez az egyetlen, amit kiemelnék. Olyan kibeösszerohadtul tetszett, hogy azt nem bírom elmondani. Az írónőnek szinte az egyetlen regénye, ami elképesztően megérintett, pedig sokat olvastam tőle. (A többit is érdemes elolvasni.) A szerelmi szál nem nyálas és a halál témája is nagyon jó formában van. Nem ilyen sírós, picsogós, hanem őszinte és magabiztos a szereplő feldolgozása. Egy szóval olvasd el ezt.

Továbbiakat csak felsorolom:

Sarah Dessen: Tökéletes

Sarah Dessen: Egy felejthetetlen év

Dickens: Cooperfield Dávid (habár szerelem annyira nem, de előkerül azért a vonzalom és a kapcsolatok témája)

Joss Stirling: Lélektársak -Sky

Joss Stirling: Lélektársak -Phoenix

2016. jún. 1. 16:14
 4/4 anonim válasza:
Jandy Nelson Az ég a földig ér
2016. jún. 2. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!