Hol tudok venni vörös pöttyös könyveket angolul?
Shopline-on keress rá az angol címmel, én onnan szoktam ezeket rendelni.
Jane Austent és Brontët én is imádom, de egy elég jó felsőfokú nyelvvizsgával se nagyon merek nekiállni. :')
Ha tanácsolhatom, ne olyat olvass, amit magyarul már ismersz, mert így nem leszel rákényszerítve annyira az angol szövegértésre, és semmi értelme nem lesz az egésznek.
A Bookdepository tényleg jó, esetleg az awesomebooks, ha használtan is jók (olcsóbb nyilván).
Az elsőre meg ne hallgass. Ha felsőfokú nyelvvizsgával nem mer nekiállni teljesen normálisan olvasható klasszikusoknak, akkor valami hatalmas gond van a nyelvtudásával. Mondom ezt úgy, hogy nekem összesen az a középfokúm van, ami az érettségivel jött, de simán elolvastam pl. a Frankensteint, a Draculát, meg bármi mást, amihez kedvem van.
Aki tud angolul normálisan, nem csak makog (felsőfokkal szerintem elvárás...), annak el kell tudnia olvasni pl. Austent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!