Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerinted jó döntés volt,...

Szerinted jó döntés volt, hogy J. K Rowling megölte Piton karakterét?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 19:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen,mert ez a könyv azért jó,mert azért nem minden happy end...

és ez így a jó :)

2010. ápr. 9. 19:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Jó angolos befejezés, szerintem így helyes.
2010. ápr. 9. 21:04
 3/12 anonim válasza:
Hát nekem a 7. könyv annyira nem tetszett, nem ezt vártam a többi után, de végülis nem lett rossz befejezés. Én amik kiderültek a 7.könyvbe Pitonról, azok után nem nyírtam volna ki, de eészen a 6. könyvig kinyírtam volna:D Dumbledore-t viszont nem öltem volna meg, de hát itt lett teljes Harry története!:)
2010. ápr. 10. 11:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Még egy igazán fontos kérdés...

Tök mind1, hogy tetszik-e neked/nekem/bárkinek, ha nem talán lehet rajta változtatni?!?!

Persze, hogy jó döntés volt, ha a történet kitalálója és megírója így döntött, akkor jó döntés volt!! Az ő könyve, ő tudja, hogy mit akar megírni!!

Bocsi a kifakadást, csak nem értem, mi értelme van az ilyen kérdéseknek...

2010. ápr. 10. 20:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a 7. könyv tökéletes lett.Voltak akiket sajnáltam pl Fredet,Dobbyt,Bellatrixot is birtam,de nem akartam hogy a rossz győzzön. Piton tetszett a legjobban,mármint a története és szerintem minden halálnak megvolt a tanulsága és jelentése.
2010. ápr. 10. 21:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

csatlakozom ahoz hogy 6.ig kinyírtam volna .De a 7. azon része után mikor megtudta az egész történetet .Fájó volt az egész .Piton egész végig harryt védte és ezért halál volt a büntetése.,

OFF: fredet nem kellet volna kinyírne se Tonks-ot meg Lupint na azért haragszom.

2010. ápr. 10. 23:12
 7/12 anonim ***** válasza:
De ki kellett. Én is sajnálom őket, Fred halálától végigsírtam az egészet,de nincs olyan háború ahol csak a rosszak halnak meg. Így reálisabb. De tényleg minden halálnak megvan az értelme, tanulsága(ahogy azt már írták)
2010. jún. 18. 12:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen. A szerelme rég meghalt, ő maga pedig bevégezte a célját. Nem lett volna már keresnivalója az élők közt.
2010. júl. 13. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Igazából így lett kerek Perselus története. Nagyon sajnáltam, mert kedvenc karakterem volt. Jó sokat sírtam a könyv fölött.

Tudtátok, hogy Rowling először úgy gondolta, hogy Mr.Weasley-t öli meg, de az nagyon nagy érvágás lett volna ezért megölte Tonksot és Lupint, ami még Perselus halála mellett az egyik legfájóbb pontja a 7. kötetnek.

2011. okt. 7. 13:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Én nagyon sajnáltam Piton halálát, de másképpen nem tudnám elképzelni.

Gondolj bele: ha vége a háborúnak és Piton életben marad, még ha ki is tudja magyarázni magát, A minisztérium akkor se hagyta volna békén.

RIP Piton!

2012. jan. 28. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!