Szerinted jó döntés volt, hogy J. K Rowling megölte Piton karakterét?
Igen,mert ez a könyv azért jó,mert azért nem minden happy end...
és ez így a jó :)
Még egy igazán fontos kérdés...
Tök mind1, hogy tetszik-e neked/nekem/bárkinek, ha nem talán lehet rajta változtatni?!?!
Persze, hogy jó döntés volt, ha a történet kitalálója és megírója így döntött, akkor jó döntés volt!! Az ő könyve, ő tudja, hogy mit akar megírni!!
Bocsi a kifakadást, csak nem értem, mi értelme van az ilyen kérdéseknek...
csatlakozom ahoz hogy 6.ig kinyírtam volna .De a 7. azon része után mikor megtudta az egész történetet .Fájó volt az egész .Piton egész végig harryt védte és ezért halál volt a büntetése.,
OFF: fredet nem kellet volna kinyírne se Tonks-ot meg Lupint na azért haragszom.
Igazából így lett kerek Perselus története. Nagyon sajnáltam, mert kedvenc karakterem volt. Jó sokat sírtam a könyv fölött.
Tudtátok, hogy Rowling először úgy gondolta, hogy Mr.Weasley-t öli meg, de az nagyon nagy érvágás lett volna ezért megölte Tonksot és Lupint, ami még Perselus halála mellett az egyik legfájóbb pontja a 7. kötetnek.
Én nagyon sajnáltam Piton halálát, de másképpen nem tudnám elképzelni.
Gondolj bele: ha vége a háborúnak és Piton életben marad, még ha ki is tudja magyarázni magát, A minisztérium akkor se hagyta volna békén.
RIP Piton!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!