Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tinilánynak könyv? Melyikek...

Tinilánynak könyv? Melyikek legyenek?

Figyelt kérdés

13 éves az unokahúgom és hazalátogatásom alkalmával szeretnék neki könyveket venni,mivel nagyon szeret olvasni.

Létszíves mondjátok el,hogy miért az a kedvenc könyvetek!Előre is köszönöm.

27L

2010. ápr. 8. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Stepheny Meyer:Twilight-a tinilányok kedvence. Romantikus könyv, és mindenki olyan barátról álmodozik, mint a férfi főszereplő, Edward Cullen. Ha még nem olvasta, és nem utálta meg a nagy rajongás miatt.
2010. ápr. 8. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Maggie Stiefvater: Shiver

Alyson Noel: Evermore, Blue Moon

2010. ápr. 8. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a twilight-ot nem ajálom, az én unokatestvérem is ennyi idős, és messziről se jött be neki... Mondjuk ez lehet, hogy emberfüggő. Viszont ajánlom a Harry Potter köteteket, velem annó az szerettette meg az olvasást. ha meg amúgy is szeret, szerintem egyenesen imádná:)
2010. ápr. 8. 23:22
 4/8 anonim ***** válasza:
maria grippe: agnes cecilia
2010. ápr. 9. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Erre sajnos nehéz így válaszolni, mert ha a lány pl. sci-fit szeret olvasni, akkor nem hinném, hogy örülni fog egy általunk nagyon ajánlott romantikus könyvnek. Én is gyűlöltem ennyi idősen az ilyen nyálas sztorikat. Ja és még most is utálom őket ;D

Szóval azt tanácsolom, ha ismered a lányt, próbálj meg venni valami hozzá illő könyvet.

Itt körülnézhetsz:

[link]

[link]

Sok sikert!

G.

2010. ápr. 10. 10:55
 6/8 anonim válasza:
90%
fu én az alkonya sorozatnak orulnék a legjobban, esetleg harry potter, Nora Robertsz konyveket is olvasom mostanában 15 vagyok...
2010. ápr. 11. 00:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Emily Bronté:Üvöltő szelek,Paulo Coelho:Az alkimista,de amit mindenképpen látnia kéne:Tim Burton:Az osztrigasrác mélabús halála, és más mesék (ez mondjuk verseskötet,de nagyon aranyos,és kreatív)+A.S.Exupery:A kis herceg.
2010. ápr. 17. 13:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. ápr. 17. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!