Megérné elolvasni a Harry Potter sorozatot 45 évesen? (N)
Ez több mindentől függ, ahogy előttem is írták van akinek nem tetszik, de szerintem ritka az ilyen.
Én kiskoromban kezdten olvasni, és teljesen beleszerettem, aztán tini korszakom legrosszabb időszakain segített át, nagyon sokat köszönhetnek Rowlingnak :)
Így ennyi év után visszaolvasva még mindig élvezem, bár a magyar fordítással kicsit gyerekesnek tűnik az első 2-3 könyv, de még mindig élvezhető. (Ha jól tudsz angolul azt javaslom eredeti nyelven is olvasd majd el, főleg ebben a korban sokkal élvezhetőbb lesz:))
Szerintem aki végig elolvassa a Harry Pottert, és figyel is rá hogy mit olvas, az hamar rájön hogy milyen tanulságosak ezek a könyvek, és hogy inkább szólnak a felnőtteknek.
Bátran kezdd el, ez nem korfüggő, és egyébként minél tovább haladsz a könyvekkel annál jobb lesz, ne tévesszen meg ha az első könyv egy kicsit gyerekesnek tűnik:)
Igenigenigen! Letehetetlen, igazi izgalmas kaland minden korosztálynak :) Én is most tervezem újraolvasni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!