Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha a Roxfortba járnál, melyik...

Ha a Roxfortba járnál, melyik tárgyakat vennéd fel a 3. évben?

Figyelt kérdés
Azt hiszem jóslástan, legendás lények gonozása, rúnaismeret, számmisztika és mugliismeret közül lehet választani

#Harry Potter #Roxfort #számmisztika #jóslálstan #rúnaismeret #legendás lények gonodzása #mugliismeret
2016. máj. 7. 19:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek:)
2016. máj. 8. 17:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Mugliismeret, Bájitaltan, Átváltoztatástan, Bűbájtan, Sötét Varázslatok Kivédése
2016. máj. 10. 20:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: bájitaltant, bűbájtant, SVK-t és átváltozástant az 5. év végéig mindenkinek kötelező tanulni. Azért köszi a választ :)
2016. máj. 11. 06:44
 14/16 anonim válasza:
Számmisztika, rúnaismeret, legendás lények gondozása.
2016. máj. 22. 18:38
 15/16 anonim ***** válasza:
rúnaismeret, számmisztika és LLG :) Remélem, nem egy időpontban lennének, mert akkor tuti kiharcolnék én is egy időnyerőt. :D
2016. júl. 7. 06:41
 16/16 anonim ***** válasza:

12/15 vagyok.

Igen, tudom. Utólag már rájöttem, hogy tök máshogy értelmeztem a kérdést. A válaszom a kedvenc tantárgyakra vonatkozott így visszagondolva!

2016. júl. 7. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!