Ki a kedvenc könyves karaktered, és miért?
Mállottviksz néne, Ogg ángyi - nincs náluk szórakoztatóbb boszi, imádom a csipkelődő stílusukat
Vinkó Szilárd - Cinikus, realista és alkoholista zsaru, pontosabban iszákos mert nem volt elég pénze hogy alkoholista lehessen.
A Patrícius - a város egyeduralkodója, ha már bűnözés van miért ne lehetne szervezett, és törvényes szerinte, csak ő tudott működőképes várost csinálni Ankh-Morpork-ból hosszú ideje
A könyvtáros - aki egy orángután semmiképp sem majom
Poggyász - egy utazóláda sok pici lábbal de teljes értékű szereplőnek tekintem
A HALÁL - csakis nagybetűvel, nem kimondottan lélegző szereplő...
És még megannyi zseniális karakter Korongvilágon. Nincsen még egy ilyen szereplőgárda és világ. Keresem elszántan, de még nem leltem.
Ó, én is imádom Lunát.
Mellette nagy kedvenceim még: Lizzie Bennet (Büszkeség és balítélet - mert az egyetlen női karakter, aki mer saját maga lenni), Fred és George Weasley (Harry Potter - mert viccesek), Stella Sparrow (A tizenharmadik boszorkány - mert tudok vele azonosulni), Elinor Sparrow (A tizenharmadik boszorkány - mert kimondja, amit gondol), Charlie (Egy különc srác feljegyzései - mert vele is tudok azonosulni), Patrick és Sam (Egy különc srác feljegyzései - mert észrevették Charlie-t), Tristan Thorn (Csillagpor - nem tudom megmagyarázni, csak bírom és kész).
Annabeth Chaase (Percy Jackson-sorozat) - mert annyira okos és vakmerő
Percy Jackson (Percy Jackson-sorozat) - mert bátor és profi kardforgató és cukiiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!