Vérfarkasos/farkasemberes könyveket keresek. Miket tudtok ajánlani?
Leginkább felnőtt szereplőkkel játszódó történetek érdekelnek, de ha más nincs jöhetnek a tiniregények is.
Romantikus és/vagy erotikus témában lenne a legjobb. Kaland, humor, horror sem hátrány. :)
A legmerészebbek akár más beállítottságú illetővel a főszerepben is ajánlhatnak. :D Nyitott vagyok mindenre. :P
Glen Duncan-től "Az utolsó vérfarkas" című regény miatt kezdtem el érdeklődni a komolyabb farkasos történetek iránt. Eddig a sima fantasy-val is beértem.
Ezeket olvastam amikben farkasemberek vannak:
Maggie Stiefvater - Mercy Falls farkasai
Kelley Armstrong - Sötét Erő trilógia, Bitten
Steve Feasey - Vérfarkaskölyök 1-2
Darren Shan - Démonvilág 1-10
Gail Carriger - Napernyő protektorátus
U.i.: Van olyan farkasemberes sztori amiben a srác/pasi az ember és a csaja a vérfarkas? Vagy amiben a csávó az és az ő szemszögéből játszódnak az események?
Főleg tinikről, és árnyvadász nephilimekről szól vámpírokkal, tündérekkel és démonokkal tarkítva, de a második vagy harmadik résztől kibontakozik benne egy külön vérfarkasos szál, ha változatosságképpen érdekel:
Cassandra Claire Végzet Ereklyéi sorozata.
Csontváros, Hamuváros, Üvegváros, Bukott angyalok városa stb. 6 részes
Eddig 5 részt olvastam, a főszereplő "nevelőapja"(vagy ilyesmi) árnyvadászból lett vérfarkas, de a második részben belép a sztoriba egy lükantróp lány, Maja vagy Maya, aki később egy külön szálat kap, ha emlékeim nem csalnak. Nemrég kezdtem újraolvasni, rég olvastam már, most pedig még csak a Hamuváros felénél tartok, és a lány csak pár fejezettel előbb csatlakozott be a történetbe, a későbbi eseményekre pedig csak nagy vonalakban emlékszem, illetve a lány nevében is azért vagyok bizonytalan, ugyanis most akarom újra elővenni, mert az ünnepek alatt elfoglalt voltam, és az ő részeit eleve csak átfutottam, engem pont a vérfarkasos rész, és az ő karaktere sem igazán köt le, dehát nem vagyunk egyformák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!