Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi lehet ennek a könyvnek a címe?

Mi lehet ennek a könyvnek a címe?

Figyelt kérdés

Még kislánykoromban olvastam ezt a könyvet, és emlékszem, hogy nagyon tetszett. De se az íróra, se a címre nem emlékszem már. A tartalomból is foszlányok vannak meg, ha esetleg valaki ráismerne és megtudná mondani a szerzőt és címet, nagyon hálás lennék.

Szóval ami rémlik:

Egy lány a főszereplő, és valahol a könyv közepe/vége felé van az, hogy egy házban él a szerelmével, és egyik éjjel, míg alszik, meglátogatja egy nő, egy kés van a kezében, és a lány felébred, de ijedtében el is ájul. A nő nem tesz vele semmit. Erről a nőről kiderül a későbbiekben, hogy a szerelme felesége, aki megőrült, és ő is abban a házban él. Az őrült nő felgyújtja a házat, és bent ég.

Ennyire emlékszem. Talán még annyi, hogy olyan 18-19. századi történet lehet.

2010. ápr. 6. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Film is van róla, de már nagyon régen láttam, ha eszembe jut megírom
2010. ápr. 6. 20:45
 2/3 anonim válasza:
Charlotte Bronte: Jane Eyre a tippem :)
2010. ápr. 6. 21:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, a tartalom alapján szerintem ez lesz az. Köszönöm szépen. :)
2010. ápr. 6. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!