Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti olvasnátok olyan könyvet,...

Ti olvasnátok olyan könyvet, ami érzésekről szól?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok, hogy pl. idézetek vannak benne, vagy csak sima gondolatok, amikkel sokan tudnak azonosulni, mert velük is megtörténtek ugyanazok, esetleg képek is lennének benne.

Csak mert gondolkodom azon, hogy írok valami ilyen jellegű könyvet.

2016. ápr. 12. 02:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem szeretem az idézeteket és az, hogy sokan tudnak azonosulni vele, még nem jelent semmit.

Másrészt elég pénzhajhász igénytelenségnek tartom, mikor valaki "idézeteket" talál ki. Ha egy létező műből, vagy valaki olyantól idézel, aki jelentős személy, az még oké. De hogy valami random emberke felszínes, giccs mondatokat írogasson... Nem. Már Oravecz Nóra is az igénytelen klisék mellszobra, ő sem kellett volna, másolat meg pláne nem.

2016. ápr. 12. 04:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Facebook a címe ennek a könyvnek, és rengetegem írják.

Nekem az a véleményem, hogy íróként serkents gondolkodásra, de ne helyettem gondolkodj. Ha nem szakkönyvet írsz, akkor érdemes történetekben gondolkodni. Ezek persze lehetnek rövidek, egypercesek is. Csak tálald fel, de ne rágd meg előre.

2016. ápr. 12. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!