Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az Üvegtrón című könyvsorozatn...

Az Üvegtrón című könyvsorozatnak mikor jelenik meg az utolsó része magyarul? A Queen of Shadows?

Figyelt kérdés
Eredeti nyelven már egy ideje megjelent, és kíváncsi vagyok,hogy magyarul mikor fog. Gondoltam arra is,hogy esetleg lehet, ezt nem fordítják le, de az előző részek is hatalmas sikert arattak,így nem hiszem. Csak nagyon várom már,hogy befejezhessem a történetet :) Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. ápr. 10. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Még nem tudni. Nem találtam róla hírt, az író másik könyvét hamarabb kiadják.
2016. ápr. 10. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Öhmmm. A Queen of Shadows határozottan nem a befejező rész. Az ötödik rész címe Empire of Storms lesz és szeptemberben fog megjelenni Amerikában.

Magyarul egyébként az írónő másik sorozatának első részét fogják előbb kiadni (a kiadó Facebook oldalán ezt mondták legalábbis) és valószínűleg később valamikor a Queen of Shadowst.

2016. ápr. 11. 11:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Igen, azóta rájöttem,hogy az nem a befejező rész :)
2016. ápr. 13. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!