Könyvek saját költségű kinyomtatása (? )
Senki nem foglakozik vele, amíg nem akarsz nagy tételben kereskedni vele, ahogy írtad, saját célra csináltatnád meg.
Ha kinyomtatod ezt az aktuális weboldalt, azért sem fognak szólni, pedig nem te csináltad:)
Amúgy biztosan van pár könyvkötő cég, akik vállalnak ilyet, esetleg érdemes utanajárni valamelyik nagyobb nyomdánál is.
Pár hete véletlenül akadt utamba ez az oldal. Nincs tapasztalatom velük:
Pytheas Könyvmanufaktura. Szolgáltatásaik között: egyedi könyv készítés, magánkiadás.
2/2 vagyok. A Pytheas könyvészetről írtam.
Idézet tőlük: "Valósítsa meg régen dédelgetett álmát, küldje el nekünk vagy hozza el hozzánk személyesen kéziratát, hogy elkészíthessük Önnek egyedi könyvét, akár 1 példányban is." Szóval lehet, hogy a te embereid? :) Remélem sikerrel jársz itt vagy máshol!
"mennyire legális egy itthon le nem licenszelt mű nem hivatalos fordításának saját felhasználásra történő kinyomtatása (csak 1 példány, semmi kereskedés)?"
Szerintem legális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!