Nektek melyik a kedvenc Harry Potter jelenetetek?
Persze a könyvből :) az az igazi :)
Nekem leginkább az eleje tetszik, amikor Harryt otthagyja Dumbledore Durselyék küszöbén. Valahogy azt a jelenetet imádom mindig újraolvasni. :)
Naaagyon sok ilyen van.
Imádom a Főnix Rendjében a Siriusszal kapcsolatos részeket. Persze a könyvből, mert a filmben kb. semmi nem volt.
Imádom a Félvér Hercegben a Voldemort életéről szóló részeket, hogy mit csinált és hogy végigkíséri a folyamatot, ahogy azzá lett, akit ma is ismerünk.
Imádom a Halál Ereklyéiben ahogy az utolsó harcnál a házimanók is beszállnak a buliba és hogy a nagyteremben mindenki szeme láttára hal meg Voldemort.
Első helyen Luna összese (imádom azt a lányt)
Szomorúak:
- Sirius, Dumbledore, Piton és nagy csata halálai
- Harry találkozik a szüleivel a Feltámadás Köve által
Emellett inkább hangulatok ragadnak meg:
- Misztériumügyi Főosztály rejtélyes, misztikussága
- Titkok Kamráján még mindig félek
- negyedik végének a komorsága
...
Kb.minden Siriussal kapcsolatos rész:D
De imádom azt is amikor Piton emlékeiben megismerhetjük a Tekergőket.
Az első 3 könyvben is szinte minden részt imádok:D
De szeretem a Harry-Piton részeket is amikor tépik egymás idegeit, különösen a Félvér Hercegben a "Nem szügséges uramnak szólítania, professzor" résztxD
Egyszerűbb lenne azt kérdezned amit nem szeretek, azt rövidebb lenne megválaszolni:D
Kb csak a kedvenc szereplőim halálár, mint Sirius, Fred, Dobby meg Dumbledore.
Meg nem szeretem az utolsó fejezetet sem, a tudat hogy az az utolsó fejezet teljesen elrontja az élményt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!