Vélemények sirius blackről? (Ha lehet hosszút )
Hosszú véleményt az egyik kedvenc szereplőmről? Ezer örömmel!
Szóval én Sirius-t nagyon bírom, főleg mert vicces és hadja szabadon élni Harry-t. Nem sok olyan felnőtt ember van, aki így átérzi a gyereklétet, és megérti, mi játszódik le egy kamaszfiú fejében. A humora szerintem nagyon jó (persze Fred-del és George-al nem érhet föl) és mindig tudja, hol a helye a szidásnak. A poklon túl! Úgyis mindenki mániája a gyerekszidás. Például amikor az ötös részben Fred és George oda repítették az asztalba a késeket és a nagy fazék forró levest, ahol egy másodperce az ő és Harry keze volt, Mrs. Weasley elkezdett kiabálni, de ő csak nevetett. A húsége és a gondoskodása vadsága ellenére kitűnő, megértem, ha a Főnix Rendje értékes tagja. Bár James Potter a kedvencem a mókás négyesből, az ő ízlése is kell oda.
Sajnos most mennem kell, mert anyám kiakad, de majd folytatom.
Nekem ő az egyik kedvencem:D
Én is a fiatal énjét imádom nagyon(akit a Lily Evans naplójában olvastam botkrisztől, pont úgy képzeltem el ahogy ott le van írva).
Szeretem hogy vicces és független, emellett nagyon tehetséges és gondoskoskodó.
A legjobban azt szeretem benne hogy nem fél önálló lenni, és hogy már 11 évesen is milyen bátor volt hogy otthagyta a családját és griffendéles lett, hogy elszökött 16 évesen, és hogy mindent megtett a barátaiért, de tényleg mindent.
És az, hogy a legjobb barátja elvesztése és 12 év Azkaban után ilyen viszonylag vidám tudott maradni még jobban tetszik benne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!