Nektek mi a "TOP 5 " listátok Leiner Laura könyveiből?
Nekem:
Bábel (szerintem ez lett a legjobb:) vagyis nekem ez tetszett a legjobban )
Bexi-sorozat (1, 2, 3,)
Akkor szakítsunk!
Szent Johanna Gimi - gondolom itt sokan felhördülnek, hogy " mi ez, az SZJG az utolsó?! " de ez van :D szerintem ez lett a leggyengébb. Konkrétan arról olvasunk 8 részen át, hogy iskolába járnak, osztálykirándulásra mennek, meg egyéb sulis rendezvények. oké, egyszer jó volt, de basszus. Elég nekem az iskolában kibírni azt a 6-7 tanórát, nem hogy még hazajövök, és itthon is arról olvasok, hogy hogy írnak dogát, hogy puskáznak, stb :D
ne értsetek félre, semmi bajom az írónővel, se a könyvvel, csak nekem így visszatekintve már kicsit unalmasnak tűnik. De attól még jó,
A másik meg : Cortez karaktere. Na ez a másik ahol lehet sokan elküldenek a búsba :D , de én őt utálom :P túl valószerűtlen a karaktere, meg vhogy...az egész stílusa..irritáló. Gondolom sokan nem fognak velem egyetérteni, de akkor is ez a véleményem, azt meg megváltoztatni igen nehezen lehet:D Sokáig Arnold sem volt szimpatikus (nagyon nem:D ) de így 3 év után átgondolva (igen, elég
"veterán" olvasó vagyok :D ) szerintem meg tök jó karakter. (bár miután elment, elég bunkó lett :/ )
De nekem vmi ilyesmi köztük a sorrend:
Kolos
Nagy Márk
Arnold
Szasza
ja meg Szilkót is bírtam az Akkor szakítsunk.ból. :D
hát na...vhogy nem bírom ezeket a "tipikus szépfiúkat" :D
huhh így ránézve kicsit hosszú lett..hát bocs, bár valószínű emiatt sokan átugorják..ez van:D
1. Bexi-sorozat
2. Bábel
3. Szjg
4. Akkor szakítsunk
5. Remek
karakterek pedig:
1. Nagy Márk
2. Szasza
3. Abdul
4. Kolos
5. Dave
Ja és lányokból pedig:
1. Bexi
2. Zsófi
3. Napsi
4. Kinga
5. Evelin
Könyvek:
SZJG
Akkor szakítsunk!
Bábel
Bexi
Karakterek:
Ricsi
Peti
Cortez
Dave
Szilkó
Reni
Kata
Evelin
Zsófi
Lia
1.Bexi (különösen a Nélküled*-*)
2.SZJG(nekem is inkább nosztalgia szempontjából)
3.Akkor szakítsunk
4.Bábel
1. Bexi-sorozat
2. Bábel
3. Szjg 5.rész
4. Akkor szakítsunk
5. Szjg 7.rész
Az összes L.L. könyvet olvastam kivéve a Remek! meg az ilyen régebbi könyveit.
1.Akkor szakítsunk (ez nálam abszolút kedvenc 3x olvastam)
2.Bábel
3.Nélküled (imádom es várom a folytatást)
4.Késtél (Bexisből ez az egyik legjobb)
5. nah es a várva várt.... Szjg (amikor olvastam akkor imádtam de igy vissza gondolva marha unalmas volt Reni nyüglôdése 8 részen keresztül kicsit sok)
Top5 kedvenc fiú
1.Szasza
2.Norbi
3.Nagy Márk
4.Körte
5.Zsolti
Top 5 kedvenc lány
1.Lia
2.Zsófi
3.Beka
4.Kinga
5.Napsi&Virág&Virág (nem tudok dönteni)
Top 5 nem szimpi fiú
1.Arnold
2.Boldi
3.Szilko
4.Cortez
5.Tomi (kifejezetten utálom)
Top 4 nem szimpi lány
1.Evelin
2.Edina
3.Reni
4.Kata
Könyv:
Bexi-Nélküled
Bábel
Bexi-Illúzió
Különdíjas.SzJG, (mégiscsak örök)
Szereplők:
Cortez, Beki
Zsolti, Ricsi, Körte, Szasza, Nagy Márk
Könyvek:
1.Szent Johanna Gimi ( lehet, hogy néha unalmas volt de én a harmadik újra olvasás után is imádtam )
2. Bábel
3. Akkor szakítsunk
4. Bexi - Késtél
Mgj. A Bexi sorozatot még nem olvastam, csak az első részt, de az egyáltalán nem tetszett. Habár, ki tudja, ha majd elolvasom a többit részét is lehet , hogy megtetszik.
Fiú lista:
1. Cortez és Szasza ( mindkettő baromira bejött )
2. Ricsi
3. Boldi
4. Zsolti
5. Norbi
Utált karakter lista :
1. Edina
2. Nagy Márk ( Bocsi, de az első részből nekem csak annyi jött le, hogy beképzelt. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!