Tudnátok mondani könyvcím ötleteket (többi lent)?
Figyelt kérdés
Írni szeretnék egy könyvet,romantikus műfajban.Még nincs meg,hogy miről szóljon.Először a címét akarom kitalálni,de semmi öttletem nincs.Vagyis van,de azokkal a címekkel már van könyv a boltokban. :(
Olyan kéne,ami találós,és figyelemfelkeltő.Valami veszélyes,de mégis óvatos... :)
A jó válaszokat felpontozom. ;)
2016. márc. 26. 20:29
2/6 anonim válasza:
Ha nincsenek önnálló gondolataid könyörgök ne írj könyvet.
kész
lehet lepontozni
3/6 anonim válasza:
Szia.Először is egy alapsztorit kéne megadnod,hogy mi alapján tudjunk nevet adni,mert így nem lehet találó címet keresni. :)
4/6 anonim válasza:
Címet a kész regénynek kell adni, mivel az jellemzi majd, nem előre kitalálni valamit, aztán a sablonba beleerőltetni a történetet.
5/6 egy naaagy fan válasza:
Mivel nem tudom miről szól a könyv, inkább itt egy oldal segítségnek: [link]
6/6 anonim válasza:
Ha eloszor a címet szeretnéd kitalálni akkor annak osszefuggésben kell lenni a tartalommal szóval ez nem igazán jó otlet...eloszor szerintem azt találd ki hogy pontosan mirol fog szólni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!