Szerintetek milyen a blogom?
TVD fanfiction, de ez a tipikus vámpíros sztorinak szánom. Csak az történetről szeretnék véleményt kapni, mivel a design még kezdetleges.:)
Előre köszönöm!
*de nem ennek a tipikus...
Bocsi!
A negyedik sorig nem is értem mit vársz. Persze elfogadom a kritikát, de azért nem kell ilyen lekezelően írni, még ha "tinilányka" is vagyok.
Mindenesetre köszönöm a véleményt.:)
Köszönöm, nem alkonyatosnak szántam, a vámpíroknak nem sok közük lesz a történethez. A TVD-hez is nagyjából annyi köze lesz, hogy a szereplőket kb. úgy képzelem el, mint ahogy ők kinéznek.:)
De valami teljesen mást akarok kihozni belőle.
Szia!
Hát én beleolvastam, de nekem nem annyira jönnek be ezek a vámpíros cuccok. Bocs!
De szerintem szépen fogalmazol és a blog is szépen meg lett csinálva. Szerintem menni fog ez neked! Sok sikert kívánok a blogodhoz és a történethez amit írsz, remélem, hogy sokan fognak téged követni. ;)
És ha nem bánod, szeretnék neked adni egy "tanácsot" is: Mindegy, hogy hányan sz*rozzák le azt amit csinálsz, mindegy mennyien követnek, ne hagyd abba azért, mert sokaknak nem tetszik! Az a lényeg, hogy neked tetsszen.
Neked tetszik? Ha igen, akkor folytasd, hisz ez a lényege az egésznek, hogy azért csinálod, mert téged ez boldoggá tesz. ;)
Költözés..., új város, új emberek, barátok, iskola....aztán jönnek a vámpírok.:-)
Tényleg kicsit sablonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!