Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek milyen a blogom?

Szerintetek milyen a blogom?

Figyelt kérdés

TVD fanfiction, de ez a tipikus vámpíros sztorinak szánom. Csak az történetről szeretnék véleményt kapni, mivel a design még kezdetleges.:)

[link]

Előre köszönöm!

2016. márc. 26. 13:50
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

*de nem ennek a tipikus...

Bocsi!

2016. márc. 26. 13:51
 2/18 anonim ***** válasza:
A negyedik sorig bírtam magamra erőltetni hogy elolvassam. Unalmas tucatblog. De ne ess kétségbe, minden 3. tinilányka aki itt kér véleményt a blogjáról kb ugyan ezt a nívót hozza.
2016. márc. 26. 14:15
 3/18 A kérdező kommentje:

A negyedik sorig nem is értem mit vársz. Persze elfogadom a kritikát, de azért nem kell ilyen lekezelően írni, még ha "tinilányka" is vagyok.

Mindenesetre köszönöm a véleményt.:)

2016. márc. 26. 14:30
 4/18 anonim ***** válasza:
Csak mikor szinte minden napra jut egy ugyan ilyen kaptafás fanfiction oldal, amiről véleményt kérnek, egy idő után már unalmasak. :D
2016. márc. 26. 15:04
 5/18 A kérdező kommentje:
Ez esetben logikusabb lenne lejjebb görgetni, vagy nem ilyen témájú kérdések között kutakodni.:)
2016. márc. 26. 15:13
 6/18 anonim ***** válasza:
Remélem nem olyan Alkonyatos szar lesz. Ha nem akkor még jó is lehet a sztori. Nem tudom olvastad e Darren Shan Vámpírtörténeteit. Az is vámpíros sztori, de mégsem sablonos vagy lapos, hanem élvezetes és izgalmas. Ha valami egyedi dolgot viszel bele, akkor van értelme folytatni, de ha csak egy átlagos, unalmas szerelmi háromszöges történet lesz ebből, ami csak azért vámpíros, mert kell bele valami, akkor hagyd.
2016. márc. 26. 16:19
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nem alkonyatosnak szántam, a vámpíroknak nem sok közük lesz a történethez. A TVD-hez is nagyjából annyi köze lesz, hogy a szereplőket kb. úgy képzelem el, mint ahogy ők kinéznek.:)

De valami teljesen mást akarok kihozni belőle.

2016. márc. 26. 17:03
 8/18 anonim ***** válasza:
Akkor sok sikert hozzá.
2016. márc. 26. 17:21
 9/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én beleolvastam, de nekem nem annyira jönnek be ezek a vámpíros cuccok. Bocs!

De szerintem szépen fogalmazol és a blog is szépen meg lett csinálva. Szerintem menni fog ez neked! Sok sikert kívánok a blogodhoz és a történethez amit írsz, remélem, hogy sokan fognak téged követni. ;)

És ha nem bánod, szeretnék neked adni egy "tanácsot" is: Mindegy, hogy hányan sz*rozzák le azt amit csinálsz, mindegy mennyien követnek, ne hagyd abba azért, mert sokaknak nem tetszik! Az a lényeg, hogy neked tetsszen.

Neked tetszik? Ha igen, akkor folytasd, hisz ez a lényege az egésznek, hogy azért csinálod, mert téged ez boldoggá tesz. ;)

2016. márc. 26. 23:54
 10/18 anonim ***** válasza:

Költözés..., új város, új emberek, barátok, iskola....aztán jönnek a vámpírok.:-)

Tényleg kicsit sablonos.

2016. márc. 27. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!