Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Dr Joseph Murphy: Tudatalattid...

Dr Joseph Murphy: Tudatalattid csodálatos hatalma 8. Nincs meg valakinek könyvben?

Figyelt kérdés
Megszereztem pdf-ben és nagyon megtetszett, de nem szeretek monitorról olvasni. Nincs meg véletlenül valakinek? Vagy tudna valaki valami lehetőséget a megszerzésére? Minden egyes antikváriumot megnéztem, nincs sehol. Előre is köszönöm!
2010. ápr. 3. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem megvan... 1 v 2 éve vettem Békéscsabán a Csaba centerben lévő könyvesboltban...

amúgy nagyon jó kis könyv :)

2010. ápr. 3. 20:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Szal akkor neked még kell? Már bocs, ha ez most így bunkón hangzik...
2010. ápr. 3. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is megvan, bár eladni nem szeretném:-) Egyébként én veszprémi vagyok, legutóbb az Intersparba láttam, kb 1 éve. De szerintem nem kapható már, mert sem a Libri, sem az Alexandra honlapján nincsen fent. És ha ezekben a boltokban nem kapható, akkor szerintem már seholsem. Esetleg nézz körül Vaterán vagy más aukciós oldalon.
2010. ápr. 3. 20:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Már végignéztem az összes aukciót, nincs sehol :( Azért az poén, hogy égen földön keresem, aztán egy tök másik városban az Intersparban lehet kapni : D

Na, valaki? *szépennéz*

2010. ápr. 3. 20:58
 5/6 anonim válasza:
nekem megvan, ha érdekel még: smaragd8@gmail.com
2011. jún. 14. 20:23
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, már hosszas harc után megszereztem :)
2011. jún. 16. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!