Tudnátok jó városneveket?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el írni a könyvemet és még nem találtam a városnak nevet ahol a történetem játszódik és remélem itt találok. Amit tudni kell az az, hogy romániába játszodik a történet egy olyan városban ahol az emberek nagyon vallásosak. Már probálkoztam azzal, hogy különböző szavakat fordítok le románra vagy latinra, de nem jártam sikerrel. Remélem ti tudtak ezügyben segíteni.:)
2016. márc. 12. 16:03
1/10 anonim válasza:
Ha Romániában játszódik, akkor keress román várost, ne kitalált neveket keresgélj.
2/10 A kérdező kommentje:
Ebben a városban természetfelletti lények vannak és ez inkább egy kis falu és nem foghatok csak úgy egy várost. A történetemben egy elszigetelt városról van szó ahol ami szinte egy nagy szekta megfelelője.
2016. márc. 12. 16:14
3/10 anonim válasza:
Hát a Bodor Ádám hogy hívja az "Érsek látogatásában"? Dolina, nem?
4/10 anonim válasza:
Puşca Calului, Cuca Măcăii, Țigăneștii din Deal, Cucuieţii Vechi
5/10 anonim válasza:
Románia az egy pokemon?
Neharagudj abszolút nem akarlak leoffolni, de magyarként miért román falut írsz a könyvedbe, legalább valami erdélyi dolog lehetne...
6/10 A kérdező kommentje:
Románia, vámpírok... Rémlik?
2016. márc. 13. 08:18
8/10 A kérdező kommentje:
Ha ha ha
2016. márc. 15. 10:12
9/10 anonim válasza:
Erdélyhez kötődik az egész vámpírosdni, meg az egész vlad sztori, de mindegy abszolút megérte lepontozni:D
10/10 anonim válasza:
Előző" a vámpírosdi teljes egészében a románokhoz kötődik (Vlad tepes legendája és társai), az erdélyi magyaroknak semmi köze hozzá! Hagyjuk meg az ilyen baromságokat az oláhoknak; nekik való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!