Tinikönyvek, amiket lehet kapni könyvesboltban vagy könyvtárban kölcsönözhetőek? Bővebben lent.
Sziasztok! Próbálok felállítani egy TOP 20-as tinikönyv listát amiket még nem olvastam... csak valahol a 13. helyen megakadtam. Tudna valaki jó, érzelmes de nem túl csöpögős tinikönyveket ajánlani? Amik eddig tetszettek: D.A.C. , Szjg, Lufi-sorozat, Hűvösvölgyi suli, Akkor szakítsunk, Bexi-sorozat, Időfutár, LoL könyvek, Bezzeg az én időmben...
És a kérdés, ami szerintem sokakban felmerül, hogy miért írtam, hogy boltban kapható és kikölcsönözhető? Mert pöttyöskönyvből ilyen ugye rengeteg van, de keveset találok ezeken a helyeken... És asszem ennyi.
1. Cassandra Clare: Pokoli szerkezetek sorozat
2. Végzet ereklyéi sorozat
3. Tavi Kata: Sulijegyzetek sorozat
4. Leiner Laura:Bábel
5: James Dashner: Az útvesztő sorozat
6: John Green : Csillagainkban a hiba
7: Leiner Laura:Akkor szakítsunk
8 Rachel Renée Russel: Egy zizi naplója sorozatt
Kerstin Gier - Időtlen szerelem trilógia
Alex Flinn - A szörnyszívű
Jessica Day George - Éjféli bál
Amúgy az teljesen változó, hogy a könyvtárakban mi van meg, a könyvesboltokban is a készlettől függ. Lehet az egyik boltban a hegyekben áll az, amiből a másikban már egy sincs. :) De a netről tutira megkapsz bármit mégha a boltban nincs is.
Nem tudom, mennyire tini a tini...
Én Harry Pottert mindenképpen ide sorolnám, Illetve az Aramanth titka trilógiát is. Ezek mellett nagyon jó a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (áprilistól ez is trilógia lesz :))
De a mai tini-irodalmat nem ismerem :zokogós-önsajnálós szmájli:
Csitt csitt
Angyalsors trilógia
Emily the strange
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!