Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a True...

Mi a véleményetek a True Blood könyvekről?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 14:43
1 2
 1/12 anonim válasza:
Imádom őket! A karaktereket, a történeteket, az újabbnál újabb "lényeket"... Le sem tudom őket tenni amíg a végére nem érek. Általa megszeretettem az olvasást egy jó ismerősömmel, aki előtte még könyvet se vett a kezébe. Hihetetlen mire képes az a sorozat! Nekem sokat nyújtott.. Alig várom a következő kötetet!
2010. ápr. 2. 08:32
 2/12 anonim ***** válasza:
jók,csak egy kicsit olyan gusztustalanok már
2010. ápr. 2. 09:42
 3/12 anonim ***** válasza:
én most olvastam a 6-at és nagyon tetszett, de igazán jó a 4-től lesz.
2010. ápr. 2. 11:58
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

gusztustalan? csak nem a túl sok szex miatt? xD

mert ez nem kis Alkonyat-rajongói 13 éveseknek készült.

Amúgy nagyon jó könyvek. Eredeti a vámpíros könyvek között, jók a karakterek, jó a történet is. Én szeretem.

2010. ápr. 2. 14:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) ! Mindenkinek ment a pontozás. Utolsó, te hány éves kor fölött ajánlanád?
2010. ápr. 2. 16:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 voltam mikor elkezdtem, most 17 vagyok. Igazából nem kötném korhoz. Annak ajánlom, aki kicsit érettebb gondolkodású, és el tudja fogadni, hogy van ilyen is. :D Ennyi. :)
2010. ápr. 2. 17:48
 7/12 anonim ***** válasza:
néhány helyen tényleg szókimondó (véres és erotikus) de nem nevezném gusztustalannak. 16tól szerintem már nyugodtan lehet olvasni, sőt, filmekben sokkal durvábbat is soroltak már 12 éves korhatárba...
2010. ápr. 2. 19:40
 8/12 A kérdező kommentje:

A filmet nézni szoktam szombatonként, úgyhogy azt ismerem :D .

Korhatárt meg csak azért kérdeztem, mert fentebb a kommentelő gusztustalannak mondta a szexjeleneteket.

2010. ápr. 3. 21:46
 9/12 anonim ***** válasza:

nem azért írtam gusztustalant,hanem kicsit sok benne a véres jelenet.Nem ilyen szóval akartam kifejezni magam,de más nem jutott eszembe.

Ja és a 3.-nak nem szeretek az Alkonyatot.

2010. ápr. 6. 11:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Ó, akkor jó :) .
2010. ápr. 6. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!