Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy zombis könyv kicsit más...

Egy zombis könyv kicsit más szemszögből, hogy hozná ki magát?

Figyelt kérdés
Kicsit furának tűnik a kérdés, tudom, de úgy gondoltam, hogy egyes szám első személyben, a zombi szemszögéből lenne bemutatva az egész történet. Természetesen ne ilyen Eleven testek fílingre gondoljon senki. Érdemes lenne megírni így egy ilyen könyvet?

2016. febr. 26. 06:22
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Persze. Főleg ha van hozzá kedved, plusz egy kis írói vénád, hajrá.

Ha írni akarsz írj, a többi emberrel ne törődj.

2016. febr. 26. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Ú, ez szerintem nagyon király ötlet :D Ha van ihleted, írj! Én biztos elolvasnám. :)
2016. febr. 26. 12:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Van Ihletem, csak még a gondolataimat kell összeszednem, meg a címet kitalálnom. Az Én a halál vajon jó lenne?
2016. febr. 26. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen könyv már megszületett, igaz ez nem öldöklős, horror regény:

Daryl Gregory: Stony Mayhall második élete a címe.

2016. febr. 26. 18:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Ó! A fenébe :(
2016. febr. 26. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy igazi zombinak nincs tudata, nem tud gondolkozni, érezni meg végképp nem. Csak az érdekli, hogy húst egyen. Nem tudom milyen történetet lehetne írni egy ennyire egyszerű lényről.
2016. febr. 29. 22:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs tudata. De szinte minden film csak az emberek szemszögéből van.
2016. márc. 1. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!