Két nyelvű könyvekben segítség?
Figyelt kérdés
Érettségi előtt állok és nem megy valami jól az angol. A tanárom szerint sokat kéne angolul olvasnom és filmeket néznem. A filmekből viszont nem sokat értek a könyvek szótárazása meg elveszi a kedvem. Magyartanárom említette, hogy vannak olyan könyvek amiknek egyik oldalán az angol szöveg szomszéd oldalán meg a tükörfordítás. Mennyire jó ötlet ez és milyen témában érdemes? Horrort és nagyon nyálas csöpögős sztorikat kivéve mindent elolvasok (egyetlen kivétel ami mégis jó ebből a témakörből a Szex és New York). Én Dan Brown-ra agy Agatha Christie-re gondoltam. Mennyire jó ötlet? Egyéb javaslatokat mit lehetne még?2016. febr. 24. 20:52
1/1 anonim válasza:
Hát,én nem nagyon találkoztam még ilyen "kétnyelvű" könyvvel.Szerintem kezdhetnél valami nagyon egyszerűvel..
Én ajánlom az oxford bookwormst.. 800-1000 Ft körül vannak,és szintezettek.Hátul megtalálsz pár szót,és feladatokat.Keress rá!:) A boltban beleolvasol,és látod is,hogy melyik szinttel kellene kezdened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!