Mi a vélenyényetek a Luxen sorozatról?
Figyelem, érett válasz következik!
IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom letenni!!!!!!!!!
A barátnőimmel vannak külön Luxen ünnepnapjaink! :3
Eleinte én sem akartam elolvasni. Úgy gondoltam, hogy ez csak egy ifjúsági könyv, amiben van valami természetfeletti (ami jelen esetben földönkívüli). De pozitívan csalódtam benne és imádtam :)
Tényleg van benne minden, szerelmi szál, humor, akció és bizony a vége felél sok halál.
Ez egy nagyon jól felépített sorozat, a karaktereknek van ideje és lehetősége is a fejlődésre :)
Én Katy (főszereplő) miatt nem tudtam megszeretni a sorozatot (talán az első részt kivéve). Egyszerűen utáltam őt, ha ő nem lett volna benne, nem haltak volna meg annyian (spoíler: a barátnője, a fiú, akivel az első részben randizott (azt hiszem ő is meghalt), vagy Blake (ha jól emlékszem a nevére). Én sajnáltam őt. Szerintem nem érdemelte meg, hogy úgy haljon meg ahogy, hogy egy olyan ölje meg, akit szeret és még csak nem is önvédelemből tette, csupán harcolni tanította a lányt. Nem volt egy angyal tudom, hiszen ő ölte meg Adam-et, de Katy sem jobb nála, sőt szerintem még rosszabb is, többet ölt nála (lehet hogy megérdemelték, lehet hogy nem, nem tudom, mert nem emlékszem mindenre. De akkor is ő miért élte túl?
Egy csomóan meghalnak körülötte, ő meg ugyanúgy éli az életét, mintha mi sem történt volna, nem érdekli semmi az égvilágon, csak Damon és hogy jó sokat szexeljen vele, mikor kint meg az idegenek az embereket irtják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!