A rejtelmes sziget sokkal jobb! De előtte olvasd el a Nemo kapitányt is, mert ez annak a folytatása.
2016. febr. 11. 19:58
3/9 A kérdező kommentje:
Kedves névtelen (második válaszoló)!Azt írtad az első része a Némó Kapitány de nekem megvannak és az van rajtuk:A Rejtelmes sziget 1 | A rejtelmes sziget 2.
De azért köszönöm!!! :)
Player589 | Tamás
2016. febr. 11. 21:01
4/9 anonim válasza:
Első mindenképp az Utazás a Holdba. De Vernének igazából négy nagyon jó könyve van. Ezek a következők:
1. Utazás a Holdba és Utazás a Hold körül (ezt a kettőt általában egy könyvben szokták kiadni)
2. Nyolcvan nap alatt a Föld körül
3. Némó kapitány (vagy ahogy neked megvan A rejtelmes sziget 1.)
4. Utazás a Föld középpontja felé
2016. febr. 12. 17:47
5/9 anonim válasza:
Player589: A "Rejtelmes sziget 1-2" az egyetlen regény, csak két kötetre szedve, mert túl hosszú volt. :) A Némó kapitányt ilyen címmel keresd, és mindenképp olvasd el előtte.
4. válaszoló: Nekem életem egyik legnagyobb csalódása volt az Utazás a Holdba és a Hold körül. :(
2016. febr. 14. 21:55
6/9 anonim válasza:
En is a Rejtelmes szigetet ajanlom, ez az egyik kedvencem Vernetol (a masik pedig a Ketevi vakacio).
2016. febr. 15. 09:54
7/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Én nem könyvet hanem ékezethasználatot ajánlok!
2016. ápr. 16. 14:04
8/9 Titusztitusz válasza:
Nekem Vernétöl a legjobban eddig a "Várkastély a Kárpátokban", a "Prémvadászok", a "800 mérföld az Amazonason", a "Hódító Robur", és a "Kétévi vakáció" tetszett...
2016. ápr. 17. 12:02
9/9 Titusztitusz válasza:
Viszont amennyiben csak az álltalad megjelölt két könyv közzül lehet választani, úgy szerintem a "Rejtelmes sziget" jobb valamivel...De csak egy nagyon kicsivel...(Bár igazábol lehetne úgy is írni, hogy szinte fej-fej mellett állnak...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!