Valaki olvasta a Shannara sorozatot könyvben?
Nem olvastam még, de azt tudom, hogy van vagy 30 Shannara könyv, kisebb ciklusokba rendezve. Tuti biztos, hogy azt kezdted el, amelyikkel a sorozat foglalkozik?
Másrészt egyetlen egy fejezet alapján messzemenő következtetéseket levonni marhaság. Sok fantasy könyv úgy kezdődik, hogy bemutatják a világot, kontextust adnak magának a történetnek. A műsorban lehet, hogy nem így csinálták. Több ezer (esetleg több tízezer) oldalas , masszív fantasy sorozatokhoz kell a türelem, egyszerűen nem várhatsz hatalmas csodát egy fejezettől. Olvass tovább.
Én 8 könyvet olvastam (First King, Original trilógia, Heritage sorozat). Nem túl eredeti, de nekem tetszett. :)
Nem láttam a sorozatot, de utánanéztem, és úgy tűnik, hogy a sorozat az Original trilógia MÁSODIK könyvét veszi alapul (Elfstones of Shannara, magyarul A tündérkövek).
Ha viszont komolyan gondolod, hogy belekezdesz a könyvekbe, akkor az Original trilógia első kötetével kezdd, másképp nem fogsz sokat érteni a másodikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!