Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ismeritek az idezetet? Esetleg...

Ismeritek az idezetet? Esetleg aki tumblizik, nem tudja, hol, kinel talalom?

Figyelt kérdés
"Amikor majdnem meghaltam és köptél egyet felettem, én akkor, abban a percben egy kicsit belédszerettem". Ez lenne az idezet, hiaba irom be keresobe, vagy teszem a kepet be keresobe, semmi. Es mar tumblron se talalom, nem rebloggoltam es valoszinuleg nem is lajkoltam sajnos, csak lementettem, de azt se tudom, kinel lattam..

2016. jan. 26. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen mesterműveket osztanak meg a tinik manapság minden képüknél. Elárulom, hogy honnan jön ez a sok bölcsesség. Ha legközelebb végeztél a vécén hajolj a csésze fölé, és nézz elmeredve a szarodra. Néhány másodperc múlva kirajzolódik egy a fentihez hasonló zseniális idézet, amit bátran csatolhatsz a következő képedhez a facebookon.
2016. jan. 26. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen undorító ez már. Ilyet te is nyugodtan kitalálhatsz és büszke lehetsz magadra, hogy sajátod.
2016. jan. 26. 22:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam/vagyok, mi ez. Egy olyan fotón láttam, ami talán könyvből fényképezett. Szimplán csak érdekelne, mi ez, miből van ez. Ha esetleg nem tetszik az idézet, és mindenképp szóvá akarod tenni, írj egy pontot ide, de kisebb regények és egyéb nem kell , hacsak nem tartalmazza a választ.
2016. jan. 27. 18:10
 4/5 anonim válasza:
En ezt egyszer reblogoltam egy hete kb deeeee nagyon sokat poszzolok napibolyan 200at szoval ha van idod akkor esetleg nalam vissza keresheted
2018. jan. 4. 00:22
 5/5 anonim válasza:
Szia! [link] Ő lesz az, a költőnő pedig Horváth Orsolya.
2018. szept. 6. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!