Mivel foglalkoznak az Éhezők Viadala ezen körzeteiben?
Figyelt kérdés
Csak a 2., az 5., a 6., és a 9. körzetet nem találtam meg a könyvekben.2016. jan. 23. 15:46
1/4 anonim válasza:
Nem? Pedig ezek pont benne vannak a könyvekben ha jól tudom, mondjuk nem az összes és én is már rég olvastam szóval nem biztos. A 2-ból békeőröket választanak, az 5. vagy 6. pedig ilyen tudományos, hisz Beete is onnan jön. De inkább az 5.,ott ilyen elektronikus cuccokat találnak fel.A többit meg nemtudom. Lehet, hogy semmit nem segítettem, bocsi xd.
2/4 anonim válasza:
2. Kőfejtés meg ami ehhez kapcsolódik, és titokban békeőrök
5. Energiaszolgáltatás
6. Közlekedés, szállítás
9. Gabonafélék termesztése
3/4 anonim válasza:
1. Kapitóliumi áru(cikke)k
2. Orvosság
3. Gépek/gyárak
4. Halászat
5. Állatállomány
6. Tudományos kutatás
7. Fűrészáru
8. Szövés/ruházat
9. Vadászok
10. Matematikai kutatás
11. Mezőgazdaság
12. Szén
13. Atomenergia
4/4 A kérdező kommentje:
Végignéztem a könyveket még egyszer, miután elolvastam, de csak a többit találtam meg.
2016. jan. 25. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!