Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nikir fog megjelenni a trónok...

Nikir fog megjelenni a trónok harca 6. könyv?

Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 19:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat *Mikor
2016. jan. 19. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Még nem tudni pontosan, az író kicsúszott a "határidejéből". A tv sorozat történetben előrébb fog járni, mint a könyv.
2016. jan. 19. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg még idén.
2016. jan. 19. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
A szerző év elején kiadott egy nyilatkozatot a kiadójával és az HBO-val közösen, hogy egyetlen egy határidőt sem tudott betartani. 2015 decemberére be kellett volna fejeznie teljesen a könyvet, de még a komplett kézirat sem készült el. És mivel már az HBO nem fog várni, gyakorlatilag totál megállt a projekt, nincs rajta nyomás. Szerintem legjobb esetben hozzánk 2018 elejére fog ideérni. Mivel az új könyv állítólag egy szörnyeteg lesz (közel 1500 oldal), amit le is kell fordítani...
2016. jan. 19. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:

igen mert elég merészet húzott azzal, hogy kettéválasztotta a 4. könyvét(ezzel feladva a lehetetlen leckét a rendezőknek az adaptáció szempontjából) és most próbálja összegyúrni őket újra eggyé...ezáltal majd még a 6. évadból is sok minden kimarad majd, dehát az adaptáció ilyen dolog...ennél a történetnél meg 300x-osan igaz ez

annyi biztos szerintem, hogy az utolsó kötetre sok karakter elfogy és beigazolódik George azon elszólása, miszerint ''A Tél Szeleiben csak úgy hullanak majd a POV karakterek.''

és a végére már csak azok maradnak akik a végső nagy csatára összegyűlnek a holtak ellen

2016. jan. 20. 23:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Én szívesen ovlasnám a 4. és 5. kötetet összegyúrva a fejezeteket a helyükre tolva. Sajna az 5. könyvben John fejezetei szinte ugyanazt ismételték el szóról szóra,amit Sam által láttunk a 4.-ben.

Ha valaha készülne belőle összevont kiadás,ami megfelelő helyen illeszti össze a könyvek fejezeteit (feltéve,ha összeilleszthetőek iy módon),akk szívesen olvasnám.

Am nem értem miért nem adták ki két könyvként azonos címmel két könyv árán egybecsomagolva azt a könyvet anno.

És az is homályos (mivel nem értek angolul,és eddig sehol sem bukkantam a válaszra),hogy miért tartott 5 évig kiadni a Sárkányok táncát a Varjak után,ha elméletben megvolt írva a két könyv,és csak néhány fejezet marad a végén,ami már felveszi a fonalat a varjak végéről.

Mennyi volt kész akkor,és mennyit toldott hozzá? Miért tartott addig?

2016. jan. 22. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!