Nikir fog megjelenni a trónok harca 6. könyv?
igen mert elég merészet húzott azzal, hogy kettéválasztotta a 4. könyvét(ezzel feladva a lehetetlen leckét a rendezőknek az adaptáció szempontjából) és most próbálja összegyúrni őket újra eggyé...ezáltal majd még a 6. évadból is sok minden kimarad majd, dehát az adaptáció ilyen dolog...ennél a történetnél meg 300x-osan igaz ez
annyi biztos szerintem, hogy az utolsó kötetre sok karakter elfogy és beigazolódik George azon elszólása, miszerint ''A Tél Szeleiben csak úgy hullanak majd a POV karakterek.''
és a végére már csak azok maradnak akik a végső nagy csatára összegyűlnek a holtak ellen
Én szívesen ovlasnám a 4. és 5. kötetet összegyúrva a fejezeteket a helyükre tolva. Sajna az 5. könyvben John fejezetei szinte ugyanazt ismételték el szóról szóra,amit Sam által láttunk a 4.-ben.
Ha valaha készülne belőle összevont kiadás,ami megfelelő helyen illeszti össze a könyvek fejezeteit (feltéve,ha összeilleszthetőek iy módon),akk szívesen olvasnám.
Am nem értem miért nem adták ki két könyvként azonos címmel két könyv árán egybecsomagolva azt a könyvet anno.
És az is homályos (mivel nem értek angolul,és eddig sehol sem bukkantam a válaszra),hogy miért tartott 5 évig kiadni a Sárkányok táncát a Varjak után,ha elméletben megvolt írva a két könyv,és csak néhány fejezet marad a végén,ami már felveszi a fonalat a varjak végéről.
Mennyi volt kész akkor,és mennyit toldott hozzá? Miért tartott addig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!