Olyan könyv, ami egy tini lányról, és fiúról szól, akik az elején utálják egymást, és folyton beszólogatnak egymásnak, de a végén összejönnek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 19:20
11/15 A kérdező kommentje:
a gyönyörű sorscsapás, és a fallen is megvolt
2016. jan. 18. 21:09
12/15 anonim válasza:
A DUFF film története nem ugyanaz mint a könyvé :(
Totál másról szól. Eddig mindenki aki előbb látta a filmet hatalmasat nézett miután elolvasta a könyvet, mert mintha két más dologról lenen szó.
Nincsen rivalizálás DUFFok és csinibabák között, nem is értem honnan vették ezt az ötletet.
A könyvnek van mondanivalója, a filmnek kb semmi.
13/15 A kérdező kommentje:
tudom, a könyvet is olvastam :D
2016. jan. 19. 06:50
15/15 anonim válasza:
LOL Mire jó a rosszfiú?
Én LOL-os könyveket nem nagyon szeretem, de ez jó, nagyon jó! :) Van még egy csak annak nem ez az alaptörténete: Kivédhetetlen szerelem ez is tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!