Keresek egy könyvet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy olyan könyvet keresek, amit régebben olvastam, és nagyon tetszett, de sajnos elfelejtettem a címet, és sehogy sem tudok rákeresni. A főszereplő egy fiatal és megalázkodó típusú nő, aki ártatlanul börtönbe kerül, (nem emlékszem pontosan a körülményekre), a börtönben bántják, leszbikusok megerőszakolják, majd később, a börtönből kijutva, a sok megrázkódtatás után elhatározza, hogy ő is bűnöző lesz. Több szerencsejátékon nyer, idegen emberekkel találkozik, váltogatja a nevét, a parókáját. (van benne egy rész, hogy nyer valaki ellen sakkban), sajnos többre nem emlékszem a sztoriból, mert már nagyon régen olvastam. A címben talán szerepelt az a szó, hogy "nap", de ez nem biztos. ráismert esetleg valaki? köszönöm előre is!2016. jan. 10. 21:41
1/2 anonim válasza:
ez a könyv ugrott be a leírásod alapján, de régen olvastam ezért nem vagyok benne biztos, hogy ezt keresed.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! ez az a könyv! :)
2016. jan. 16. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!